Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες στο γάμο της, αλλά και για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Είχε δυσκολίες ο γάμος;

Περάσαμε μία δοκιμασία στην οποία είμαι κι εγώ συνυπεύθυνη και δεν έφταιγε μονάχα αυτός. Είχε να κάνει με το σπίτι μας. Ο Γιώργος δεν ήθελε αυτό το σπίτι και έλεγε να φύγουμε από αυτό επειδή ήταν μακριά. Εμένα μου άρεσε και είπα όχι, δεν το πήρα το σπίτι για να φύγω. Να πάω πού στη φασαρία; Όχι.

Εκεί υπήρξε η μεγάλη κόντρα με λόγια τύπου σε όποιον δεν αρέσει φεύγει κτλ. Ειπώθηκαν ανοησίες. Όταν αρρώστησε ο Γιώργος είπα μέχρι εκεί γιατί δεν υπήρχε θέμα αλλαγών στη ζωή μας. Πέρασε τριάμισι χρόνια με καρκίνο στο πάγκρεας και το πολεμούσε μέχρι τελευταία στιγμή. Μόλις έφυγε ο Γιώργος, αρρώστησα εγώ.

Μιλήστε μας για αυτή τη δοκιμασία.

Η αρρώστια μου μου στοίχισε αλλά κατάφερα να την πολεμήσω. Πολέμησα τον καρκίνο και δεν κατέθεσα τα όπλα. Έδωσα τη δική μου μάχη μαζί του και τον κέρδισα.

Η μοναξιά;

Είμαι γενικότερα αρκετά μοναχικός άνθρωπος. Έχω το παιδί μου που έφτιαξε τη δική του οικογένεια και έχω και δύο υπέροχα εγγονάκια. Είναι έξυπνα και όμορφα και αισθάνομαι τεράστια ικανοποίηση όταν τα ακούω να με φωνάζουν γιαγιά.