Τέσσερα μεγάλα άρματα έχει ήδη ετοιμάσει το Καρναβαλικό Συνεργείο για τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού και τρία ακόμα μικρότερα.

Στο σύνολο τους τα καινούργια άρματα που θα δούμε στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για φέτος από το Καρναβαλικό Συνεργείο θα είναι εφτά.

Ανάμεσα σε αυτά ο βασιλιάς Καρνάβαλος που θα έχει ένα ιδιαίτερο concept για την φετινή χρονιά, το άρμα της βασίλισσας. 

Μαζί με τα καινούργια άρματα που θα παρελάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού θα δούμε φυσικά και ορισμένα παλιά και κάποια από αυτά που ήταν να παρελάσουν το 2020.

Ο αριθμός των καρναβαλικών αρμάτων που θα παρελάσουν (καινούργια και παλιά) δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Ωστόσο, θα είναι αρκετά για να δώσουν έναν εντυπωσιακό ύφος στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 

Εξάλλου θα παρελάσουν και το βράδυ της Παρασκευής, με μουσικές και χορευτές να τα συνοδεύουν, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια πριν από τη πανδημία 

Για αυτό άλλωστε και τα μέλη του Καρναβαλικού Συνεργείου, οι μόνιμοι τεχνίτες, αλλά και οι συμβασιούχοι έχουν πιάσει εδώ και αρκετό καιρό δουλειά για το Πατρινό Καρναβάλι.  

Εκτός όμως του καρναβαλιού το Καρναβαλικό Συνεργείο ήταν αυτό που ετοίμασε το Χριστουγεννιάτικο χωριό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εορταστικό διάκοσμο που μπήκε σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Πέρα από τα άρματα που θα παρελάσουν θα δούμε και φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα από τα παλιά ανακαινισμένα τα οποία και θα εγκατασταθούν στην πλατεία Γεωργίου.

Επίσης, μέσα στις εργασίες που γίνονται στο Πετρωτό, είναι και οι ετοιμασίες για τους μπάστακες όπου και εκεί θα υπάρξει μια νέα πνοή με ορισμένες καινούργιες φιγούρες, αλλά και παλιές.