Στη φάση των knockouts βρίσκεται το The Voice of Greece στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Κι η εκεί πέρασε μια διαγωνιζόμενη από την Ηλεία μέσω του steal. Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς αφού έκρινε και αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Κάτια Σαμαντζή, το Γιάννη Τσαρσιταλίδη και τη Μαριαλένα Κωνσταντίνου ενεργοποίησε τη διαδικασία του steal για τα μάτια μιας διαγωνιζόμενης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο λόγος για τη Σταυρούλα Δημητροπούλου από τη γειτονική Ηλεία (έχει μεγαλώσει στα Λεχαινά), η οποία είναι η μικρότερη αδελφή της Ανδρομάχης Δημητροπούλου που πέρυσι είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον χωρίς ωστόσο να μπορέσει στον τελικό.

Η ταλαντούχα Σταυρούλα Δημητροπούλου μπορεί να μην πήρε το οκ από τον coach της καθώς από τη δική της τριάδα προκρίθηκε η Ντοντόνα, ωστόσο χαμογέλασε και συνεχίζει στην επόμενη φάση του The Voice, ως μέλος πλέον της ομάδας του Σάκη Ρουβά, ο οποίος και πάτησε το κόκκινο κουμπί και την «έκλεψε».

Η διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε με την ερμηνεία της σε ελληνικό κομμάτι και αυτός ήταν ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να τη διεκδικήσει και να την πάρει στην ομάδα του.


Steal από τον Σάκη Ρουβά | The Voice of Greece | 7η Σεζόν