Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε η Evangelia. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα τραγούδια και τις ξεχωριστές συνεργασίες της, ήταν ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν για να εκπροσωπήσουν φέτος την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, βρέθηκε εκτός της τελικής 7άδας των υποψηφίων της ΕΡΤ.

«Εγώ έλεγα: ό,τι είναι να γίνει θα γίνει κι αν είναι να γίνει, θα γίνει. Ήξερα ότι έδωσα 3 τραγούδια που πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι πολύ καλό, αν είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα… αλλά ήξερα ότι δεν είναι να αποφασίσω εγώ, είναι η επιτροπή, το τι θέλει φέτος» σχολίασε η Evangelia, αποκαλύπτοντας ότι κατέθεσε τρία τραγούδια στην επιτροπή της ΕΡΤ με διαφορετικό ύφος το καθένα.

Στη συνέχεια, η νεαρή τραγουδίστρια δε δίστασε να παραδεχθεί πως απογοητεύτηκε, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό.

«Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και μαθαίνεις τελικά ότι δεν θα γίνει… εννοείται ότι στεναχωρήθηκα αλλά ταυτόχρονα πάντα πιστεύω στο σύμπαν και λέω: δεν ήταν να γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Evangelia.

«Είναι τρία τραγούδια που θα κυκλοφορούσαν ούτως ή άλλως απλά πίστευα ότι θα ταίριαζαν πολύ καλά για τη Eurovision. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και ήθελαν και οι fans μου, αυτοί μου έβαλαν περισσότερο την ιδέα ειδικά στην αρχή. Συνεχίζου, υπάρχει του χρόνου, του παρά χρόνου ή μπορεί και να μην τύχει» σχολίασε στη συνέχεια η Evangelia.