Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, που έκλεισε τη φετινή λειτουργία του, έκοψαν οι συντελεστές και φίλοι του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στην καθιερωμένη εκδήλωση που σηματοδοτεί το τέλος λειτουργίας του αγαπημένου θεσμού και την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά, παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μαζί με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά αφού ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησαν όσους εργάστηκαν για τη φετινή διοργάνωση του Πάρκου και τον στολισμού της Αιγιαλείας με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ υπογράμμισαν την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και του Δήμου με την ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά συμμετείχε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά ενώ κι αυτός με τη σειρά του τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Μητρόπολης, τέλος, προσκάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στο επικείμενο Α’ Συνέδριο Νεολαίας που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου στο Αίγιο και διοργανώνεται από την Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πάρκου τίμησε δεόντως πλήθους κόσμου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ενώ η μικρή Κωνσταντίνα Δρύλλη στάθηκε τυχέρη, αφού έτυχε το φλουρί και κέρδισε αναμνηστικό δώρο από το Χρυσοχοείο ΚΛΩΝΗΣ. Η πίτα ήταν μια ευγενική χορηγία του αρτοποιείου Τηλιγάδης.