Μεγάλη νίκη πέτυχε η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, την Κυριακή στην Πάτρα, κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας. 

Η πατρινή ομάδα κέρδισε με 2-0, παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέρι που σημείωσε και τα δύο τέρματα των "κοκκινόμαυρων". 

Ο αγώνας ήταν  το ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, με την πατρινή ομάδα να προηγείται με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Κέρι στο 36'. Το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ. 

Στην επανάληψη ο Κέρι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 74'. Η Παναχαϊκή έτσι πήρε μια σημαντική νίκη σε έναν κρίσιμο αγώνα που της δίνει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο κόσμο και στις κερκίδες της πατρινής ομάδας υπήρχε μια φοβερή ατμόσφαιρα από τον φίλαθλο κόσμο και τους οργανωμένους οπαδούς.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες οι οποίοι έκαναν τον καθιερωμένο τους όρκο, φωνάζοντας το όνομα της Παναχαϊκής, με τους φιλάθλους να τους αποθεώνουν. Ακολουθεί πλέον το άλλο μεγάλο ντέρμπι με την Κηφισιά. 

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Ρουγκάλας, Στεργίδης (65′ Τριμμάτης), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (75′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος, Κέρι (81′ λ.τ. Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς (65′ Μπουρλάκης), Μυτίδης (81′ Σίλβα).

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ζήσης, Χιμένεθ (67′ Γκομπερβίγιε), Καλλιτσουνάκης (90’Κόκας), Μηλιώτης (90′ Φ. Παπαδάκης), Μούλερ (67′ Παπαδάκης), Βουό, Μπλανκ Καζάου (81′ Καραμπέτσος).


Κόσμος στο ντέρμπι της Παναχαϊκής στην Πάτρα



Πανηγυρισμοί για το 2ο γκολ που πέτυχε η Παναχαϊκή


Νίκη για την Παναχαϊκή - Επευφημίες από τον κόσμο της