Το patrasevents.gr σας στέλνει στο live του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Royal που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 22:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 08/02 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικόγεγονός της χρονιάς. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και
ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσίασαν το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτοδημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.
Οι Αλκίνοος Ιωαννίδης,Σταύρος Λάντσιας, Μιλτιάδης Παπαστάμου, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Μιχάλης Καπηλίδηςθα είναι στο RoyalTheaterτην Παρασκευή 10 Φεβρουάριου, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές,αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία.
Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μιαολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιάψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.
«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στονάλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας
Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη
Παραγωγή: RollOutVision Services
Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ
Παραγωγή : MojoLive

Προπώληση 15 ευρώ στην πλατφόρμα της Viva και στα discoverbookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και JoeRecords
Ώρα προσέλευσης 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!