Το χριστουγεννιάτικο πάρτι που είχαν κάνει τα μέλη του συλλόγου δισκοθετών Πάτρας, στο Oikos Bar, δίνοντας τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τις ανάγκες του ιδρύματος της Μέριμνας και των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, άνοιξε την όρεξη στους dj's.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο σύλλογος και το προεδρείο του ετοιμάζει και άλλες δράσεις για τη συνέχεια αρχής γενομένης από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το Πατρινό Καρναβάλι.

Συγκεκριμένα οι dj’s της Πάτρας και το προεδρείο του συλλόγου τους έχουν προγραμματίσει ένα υπαίθριο φεστιβάλ ήχου και μουσικής για τις 14 Φεβρουαρίου το οποίο θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου.

Το φεστιβάλ αυτό που ουσιαστικά θα είναι ένα πάρτι με non stop μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ και όσο πάει.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι την ημέρα των ερωτευμένων γιορτάζει η μισή Πάτρα και η άλλη μισή που δεν έχει βρει το ταίρι της ή έχει χωρίσει από αυτό θα ήθελε να το γιορτάσει ακούγοντας μόνο μουσική, φανταζόμαστε ότι θα γίνει ένα μικρός χαμός στην καρδιά της πόλης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ντύνουν μουσικά τις καρναβαλικές παρελάσεις

Η μουσική θα είναι για όλα τα γούστα με beats, με ροκ, με ερωτικά τραγούδια και ασφαλώς με καρναβαλικά, με δεδομένο ότι μέχρι τότε η Πάτρα θα έχει μπει στην τελική ευθεία για το καρναβάλι της.

Κι μιας και ο λόγος για το καρναβάλι αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος δισκοθετών είναι αυτός που θα αναλάβει με επίσημη ανάθεση από τον Δήμο τη μουσική για τις δύο μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, αλλά και για την καρναβαλική παρέλαση των μικρών που θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Τα όποια έσοδα προκύψουν να αναφέρουμε και από τις δύο δράσεις αυτές του συλλόγου θα δοθούν και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί στην πορεία.