Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αποχαιρέτα ένα ακόμα συνάδελφο τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής Ανδρέα Μελιγδή.

Ο Ανδρέας υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της περιοχής μας τα περισσότερα χρονιά ως αναπληρωτής. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του μιλούν για την ηρεμία, το χαμόγελο και την ψυχραιμία που διαχειριζόταν όλες τις καταστάσεις που προέκυπταν στα σχολεία. Άνθρωπος αισιόδοξος ,δεν το έβαζε ποτέ κάτω και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έπαψε να αγωνίζεται. Ο Ανδρέας πάντα είχε ένα χαμόγελο, έναν καλό λόγο και μια αγκαλιά και για τους μαθητές και για τους συναδέλφους. Μεγάλη η αγάπη του για το μπάσκετ και ως προπονητής σε ακαδημίες μύησε εκατοντάδες παιδιά στα μυστικά του αθλήματος. Στη σύζυγό του Αγγελική και στα δύο παιδιά του Γιώργο και Παναγιώτα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 7-1-2023 στις 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών και ταφή στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.