Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα μαθήματα που πήρε από την κατάθλιψη και την χρόνια ασθένεια που πέρασε, και για την παραδοχή πως ήταν κάλος εραστής, αλλά όχι κάλος για σύζυγος.

«Μικρός ήθελα να γίνω εμποροπλοίαρχος, αλλά μπήκα στην σχολή του Κάρολου Κουν, πάντα είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Χάρηκα που πρόλαβε η μητέρα μου και είδε την πρώτη παράστασή μου. Όταν «έχασα» την μητέρα μου έπαθα κατάθλιψη, οι απώλειες με καθορίσαν», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Χρυσικάκος.

Ο Τάκης Χρυσικάκος είπε στη συνέχεια: «Ένα πρωί δεν μπορούσα ούτε να κουνήσω το χέρι μου, πήγα σε γιατρό και σε 6 μήνες κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη. Έχω περάσει χρόνια ασθένεια και μου έκανε καλό. Φτάνοντας 2 φορές στον θάνατο βγήκα καλύτερος άνθρωπος. Τα απωθημένα είναι δηλητήριο, δεν κάνω παρέα με ηθοποιούς γι’ αυτόν τον λόγο».

Κλείνοντας, ο Τάκης Χρυσικάκος είπε: «Και η τελευταία σύντροφός μου ενοχλείτο που όλοι έρχονταν πάνω μου. Είχα την χαρά να ζήσω τον ερωτά πάρα πολύ αλλά, και την ατυχία να είμαι ηθοποιός και όχι πλούσιος. Ήμουν μια χαρά εραστής, αλλά όχι για σύζυγος. Έφτασα κοντά στον γάμο».