Η Εύη Βατίδου μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τις σχέσει μέσω συνοικεσίων, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θα ήθελε η κόρη της να λάβει μέρος στο GNTM.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε αρχικά:

«Στο συνοικέσιο έχει ταμπού. Αν υπήρχε κάποιος που έπαιρνε τηλέφωνο τον κ. Θάνο και εκείνος με τη σειρά του μου έλεγε ότι τον έχει τσεκάρει και θα μπορούσα να τον γνωρίσω, θα τον γνώριζα. Το θέμα το δικό μου είναι όσον αφορά στη σχέση, είναι ένα άλυτο κομμάτι. Έχω τα ίδια θέλω με την εποχή που παντρεύτηκα.

Ήμουν πάντοτε ρομαντική, ήθελα να αγαπηθώ ήθελα να κάνω οικογένεια. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπηθεί. Η αγάπη που εισπράττω από τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Θα ήθελα να έχω την ιδανική σχέση με τον κατάλληλο σύντροφο που θα ταίριαζε σε μένα. Έχω βάλει το σενάριο, ότι μπορεί τελικά να μην τον βρω».

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Αν με ρωτούσε η κόρη μου για το αν θα πάει στο GNTM, θα της έλεγα εννοείται πως όχι. Από μικρή δεν την ενδιέφερε αυτό το κομμάτι. Η κόρη μου οδεύει προς τη νομική, θέλει να δώσει εξετάσει».