Μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η σπουδαία τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητέρα της και για το πόσο κοκέτα ήταν, σε αντίθεση με εκείνη, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε έβαλε κρέμα στο πρόσωπό της μετά τα 40.

«Παρόλο που με πίεζε να βάφομαι και να περιποιούμαι τον εαυτό μου, εγώ δεν το ήθελα. Της έκανα όμως το χατήρι και έκανα το γυμνό εξώφυλλο στο Playboy» είπε αστειευόμενη η Δήμητρα Γαλάνη.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η μεγάλη ερμηνεύτρια εξήγησε τους λόγους που δεν έκανε δική της οικογένεια.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό με οικογένεια, ούτε και από παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα «αχ, θα κάνω και γω το παιδάκι μου». Ποτέ. Τα λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν έχει να κάνει αυτό. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα μητρότητα και οικογένεια. Μια περίοδο που περνάμε όλες οι γυναίκες, ορμονική είναι αυτή γύρω στα 30, έχεις ένα περίεργο, είχα και διάφορες σχέσεις τότε και είχα πει στον εαυτό μου “εντάξει, άμα γίνει κάτι θα το κρατήσω”, τόνισε η Δημήτρα Γαλάνη.

«Δηλαδή δεν με ενδιέφερε τόσο για τον γάμο όσο να είχα, ίσως, ένα παιδί. Αλλά αυτό ήταν για ένα διάστημα δύο, τριών χρόνων και μετά μου πέρασε. Ούτε καν, δεν είχα την λαχτάρα «αχ, να…». Καθόλου, τίποτα. Ήρθε και έφυγε». «Για αυτό λέω πως είναι προνόμιο το σπίτι γιατί σου φυτεύουν άσχημα πράγματα. Φυτεύουν τα σπίτια πολύ άσχημα πράγματα και οι κακομοίρηδες δεν το κάνουν από κακό. Το κάνουν γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τη ζωή. Σου φυτεύουν διάφορα πράγματα που «πρέπει να». Τι θα πει αυτό; Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να βρει τον εαυτό του. Να ανακαλύψει την ταυτότητα του, ποια είναι αυτή, να της δώσει σχήμα και ύπαρξη και να πορευτεί» συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.