Θλίψη στην οικογένεια του Παναιτωλικού, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Δούκας έφυγε από τη ζωή.

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα 2 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφορου (νέο), στις 16:00 μ.μ.

Ο Γιώργος Δούκας γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Το κομμάτι της ζωής του, για το οποίο δήλωνε πάντα ιδιαίτερα υπερήφανος, ήταν η δεκατριάχρονη πορεία του ως βασικός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού την δεκαετία του ’60.

Όπως ο ίδιος είχε πει, «τότε παίζαμε μόνο για την φανέλα και τους φιλάθλους μας, αφού χρήματα δεν παίρναμε, ενώ η αμοιβή μας εξαντλούνταν στην προσφορά ενός γλυκού μετά τον αγώνα…». Διετέλεσε και πρόεδρος του Συλλόγου των Παλαιμάχων.

Δραστηροποιήθηκε στον κλάδο των τουριστικών με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών. Το 1967 άνοιξε το τουριστικό του γραφείο, στο Αγρίνιο. Ήταν από τους μοναδικούς που είχαν τις γνώσεις του Γενικού Τουρισμού με διασυνδέσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στις μεγάλες πόλεις.

Η οργάνωση του γραφείου του ήταν υποδειγματική, ενώ είχε συνεργασία με εξαιρετικούς ξεναγούς – επιστήμονες.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Η οικογένεια του Παναιτωλικού θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Δούκα. Φόρεσε τα κυανοκίτρινα τη δεκαετία του ’60 και παρέμεινε παντοτινός φίλος στο πλευρό της ομάδας μας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια όλων στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δούκα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ο Γιώργος Δούκας υπήρξε ποδοσφαιριστής του συλλόγου τη δεκαετία του ’60 αλλά και πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

agriniopress.gr