Την "Κιβωτό της Αγάπης" επισκέφτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου πρακτόρων ΟΠΑΠ Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης "Η ΠΑΝΔΩΡΑ" όπου παρέδωσαν ήδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενεί. Η πρόεδρος της Κιβωτού κα. Κατερίνα Νικολάου και ο αντιπρόεδρος κ. Σερέτης υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τον πρόεδρο των πρακτόρων κ. Απόστολο Μάρκο, τη γραμματέα κα. Άγη Έρδα και τον ταμία κ. Κων/νο Στασινό.
Η κα. Νικολάου ενημέρωσε τους πράκτορες για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου αλλά και για τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά ώστε να κρατηθεί ζωντανό αυτό το δημιούργημα δεκαετιών.
Τέλος αναφέρθηκε στο όνειρο τους να μεταφερθούν σε έναν νέο χώρο ο οποίος θα προσφέρει άνεση, ασφάλεια και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούν.
Ο κ. Μάρκος και τα μέλη του Δ.Σ. από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν πως θα είναι πάντα κοντά σε αυτά τα παιδιά προσφέροντας ότι χρειάζονται αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες στην εταιρία τους ή όποια θα μπορούσε να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στο να υλοποιηθεί το όνειρο τους.