Μπορεί η Ναύπακτος να αποτελεί βασικά έναν καλοκαιρινό προορισμό, όμως φέτος ο εορταστικός στολισμός που έγινε και κυρίως η έμπνευση να προσδώσουν χριστουγεννιάτικα στοιχεία σε ιστορικά μνημεία και τοπωνύμια της πόλης, μάλλον απέδωσε καρπούς.

Σύμφωνα με ξενοδόχους της πόλης τα καταλύματα το τριήμερο των Χριστουγέννων είχαν υψηλή πληρότητα παρόλο που η Ναύπακτος δεν είναι χριστουγεννιάτικος προορισμός, ενώ όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και μεγάλη επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα να δουλέψουν καλά τα καταστήματα εστίασης, αλλά και τα εμπορικά μαγαζιά.

Οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαράκια ήταν όλα σχεδόν γεμάτα, ενώ λόγω και του καλού καιρού που έκανε το τριήμερο των Χριστουγέννων θύμισε σε πολλούς Ιούλιο και Αύγουστο μήνα.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ήταν από την Αθήνα, αλλά και ετεροδημότες από διάφορα μέρη της επικράτειας, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι πατρινοί που πήγαν για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πόλη της Ναυπάκτου.

Όσο για την ορεινή Ναυπακτία; Εκεί δεν υπήρχε δωμάτιο για δωμάτιο, με τις κρατήσεις να είναι στο φουλ από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά και αρκετό κόσμο παρόλο που δεν είχε χιόνι να ανεβαίνει στο βουνό για την βόλτα του.


Φωτό - dimitra_alex_

Φωτό - dimitra_alex_

Ο Δήμος Ναυπακτίας αποχαιρετά το 2022 στο Λιμάνι της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 αποχαιρετά το 2022 με ένα ξεχωριστό ανοικτό street party στην καρδιά του Λιμανιού της Ναυπάκτου!

Στις μουσικές επιλογές, κορυφαίοι djs όπως ο Giannis Jovolos, ο Nikos Diamantopoulos και ο CJ JEFF.