Αρκετό κόσμο είχε το τριήμερο των Χριστουγέννων το Αίγιο, με το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έχει στηθεί εκεί να αποτελεί έναν πόλο έλξης για τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους.

Το πάρκο που στήθηκε για 11η χρονιά στην πόλη του Αιγίου, στηρίζεται στην θεματική ενότητα του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του Κάρολ Ντίκενς και έχει πρωταγωνιστή τον Σκρούτζ.

Η πλατεία έτσι των Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου έχει μετατραπεί σε μία μαγική χριστουγεννιάτικη πολιτεία, με υπέροχες κατασκευές που ταξιδεύουν τον επισκέπτη, σε ένα χώρο που αποπνέει ένα άρωμα γιορτής και σε παρασύρει στο παραμύθι.


Πρωταγωνιστής πέρα από τον Σκρούτζ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών ο Αϊ Βασίλης που περιμένει καρτερικά στο σπίτι του τους μικρούς του φίλους για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Σε μία ατμόσφαιρα γιορτινή, με χρώματα και φώτα, το πάρκο είναι ένας πόλος έλξης αυτές τις μέρες για το Αίγιο, έχοντας δεχθεί δεκάδες επισκέπτες μέχρι ώρας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια, παραστάσεις, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις.

Και όλα αυτά δωρεάν αφού η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Το πάρκο θα είναι ανοικτό έως τις 8  Ιανουαρίου που θα ολοκληρωθεί το ταξίδι του.

Δείτε φωτογραφίες της Ελευθερίας Στεργιοπούλου: