Το δικό του μουσικό «στίγμα» στις εκδηλώσεις που διοργανώνει στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» για την πρωτοχρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων,  θ’ αφήσει στις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Ωδείο Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης» με την πραγματοποίηση μιας γιορτινής jazz συναυλίας.

Στη συναυλία συμμετέχουν ο Γιάννης Νοταράς στα κρουστά και ο Γιώργος Τσώλης στο πιάνο. 

«Τραγούδια της Πρωτοχρονιάς & των Χριστουγέννων στην πλατεία Γεωργίου

Με…Τρίγωνα, κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου η πλατεία Γεωργίου.

Από τις 11.30 το πρωί και για δύο ώρες στο χώρο της πλατείας θα «ξεδιπλωθεί» μία μουσική παράσταση με την «ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» να παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και μουσικές από την Ελλάδα και τον κόσμο, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Θα ακουστούν κάλαντα και τραγούδια όπως ο «Μικρός Τυμπανιστής», «Τα χιόνια στο καμπαναριό», «Τρίγωνα Κάλαντα», το «feliz navidad», «Όμορφη ζωή», «Το μαγικό βουνό», «Το βαλς των χαμένων ονείρων», το «padam padam», το «felicita», το «Μια πόλη μαγική», το «μιρελα» , «tu vuo fa l americano»,«the boot s,mambo italiano», «que vendra», και το «con te partiro».

Την «ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» θα διευθύνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. 

Ήταν ονειρεμένα τα Χριστούγεννα στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας»

Το «Σπίτι των Χριστουγέννων» το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεβρίου πλημμύρισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα και εκδηλώσεις χαράς.

Στον κατάμεστο πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» στο πλαίσιο της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά, κυριάρχησαν οι  Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις, τα «ξωτικά», τα «ζογκλερικά», τα δώρα, οι δημιουργίες, το τραγούδι οι παιδικές φωνές  ο Καραγκιόζης και πλήθος άλλων δράσεων ενώ μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσουν και «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Λυδία Καραθανασοπούλου, αντιδήμαρχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.