H Παρασκευή Κερασιώτη λίγο πριν την εκπνοή του 2022 με δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω tik tok. Όπως παραδέχτηκε το 2022 για εκείνη ήταν μια δύσκολη χρονιά.

Άλλωστε είχε γίνει γνωστό ότι στα τέλη του 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της και όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί του είχε μεγάλη αδυναμία και η είδηση του θανάτου του, τη συγκλόνισε.

Η Παρασκευή Κερασιώτη με το βίντεο που δημοσίευσε και εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο πατέρα της και σε όλα όσα αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του.

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο. Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη.

Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας, να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.