Άτομα εγκαταλειμμένα που τριγυρνούν στους δρόμους της Πάτρας, βρίσκοντας υπαίθρια καταλύματα ή έρημα κτίρια για να περάσουν τις νύχτες τους. Άτομα που ζουν στα σπίτια τους, μη έχοντας όμως πόρους, χωρίς καμία βοήθεια, δίχως να έχουν εισόδημα.

Πάνω από 800 άτομα στην Πάτρα πέρασαν τα Χριστούγεννα μόνοι τους, καθηλωμένοι στο σπίτι τους ή στους δρόμους ή ακόμα και στην Στέγη Αστέγων του Δήμου. Μόνο ο Δήμος τις μέρες των Χριστουγέννων μοίρασε 200 μερίδες φαγητού κατ’ οίκον σε άτομα που ζουν μόνα τους, καθηλωμένα στα κρεβάτια τους. 

Το κάνει άλλωστε κάθε μέρα. Αυτή τη φορά βέβαια το μενού είχε μια εορταστική νότα, με γαλοπούλα και διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Πέρα από τα 200 αυτά άτομα ο Δήμος έδωσε φαγητό τις μέρες των Χριστουγέννων, στα 30 περίπου άτομα που διαμένουν αυτές τις μέρες στην Στέγη Αστέγων.

Παράλληλα, η ομάδα του Κοινωνικού Οργανισμού που βγαίνει στους δρόμους για να δώσει βοήθεια στα 15 με 20 άτομα που ζουν σε πλατείες και σε παγκάκια έκανε και αυτές τις μέρες εξόρμηση, λέγοντας στους ανθρώπους αυτούς να πάνε στις δομές όπου θα έβρισκαν ένα ζεστό πιάτο φαγητό και ένα κρεβάτι για να κοιμηθούν. 

Μερίδες με φαγητό τις μέρες των Χριστουγέννων μοίρασε και η εκκλησία. Πιο συγκεκριμένα ο Άρτος της Αγάπης έδωσε πάνω από 400 μερίδες φαγητού σε απόρους που σιτίζονται καθημερινά από την δομή, ενώ 200 μερίδες (100 η κάθε μία), μοίρασαν και οι ενορίες της Αγίας Τριάδας και της Αγίας Σοφίας.

Επίσης, η εκκλησία έδωσε φαγητό και σε 30 ακόμα άτομα που αυτά είναι ανήμπορα, μένοντας στο σπίτι τους, χωρίς να έχουν βοήθεια και πόρους. Συνολικά οι μερίδες φαγητού που έδωσε Δήμος και Εκκλησία σε απόρους και ανήμπορους συνανθρώπους μας για την κάθε μέρα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν τις 800.