Μια παράξενη συμβουλή έδωσε σε παρευρισκόμενη που ξεπάγιαζε από το κρύο ο Πρίγκιπας Άντριου κατά τη διάρκεια εκκλησιαστικής λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων

Ο σημερινός δούκας της Υόρκης -δεύτερος γιος της Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου- εξέπληξε τα πλήθη στο Sandringham, όταν χρειάστηκε να δώσει τα «φώτα» του σε μια γυναίκα που φαινόταν να μην αντέχει το τσουχτερό κρύο. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ φαίνεται ο πρίγκιπας Άντριου να σταματά και να ρωτά μια γυναίκα που στεκόταν μαζί με τον σκύλο της εάν είναι κρύα τα πόδια της.
Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν η εξής:

Πρίγκιπας Άντριου: Κρύα πόδια;
Βασιλική θαυμάστρια: Παγώνουν
Πρίγκιπας Άντριου: Να στέκεστε πάνω σε μια εφημερίδα για να κρατάτε τα πόδια σας ζεστά

Η εμβρόντητη ιδιοκτήτρια του σκύλου είπε «ευχαριστώ» πριν ο 62χρονος πρίγκιπας Άντριου αποχωρήσει από το σημείο με τα χέρια στις τσέπες.

Ένας ντόπιος θεατής που βιντεοσκόπησε την περίεργη συμβουλή δήλωσε στη Sun: «Το όλο πράγμα ήταν πραγματικά περίεργο. Ο Άντριου σταμάτησε μπροστά μας και ξεστόμισε τις πιο παράξενες συμβουλές σχετικά με το πώς να κρατηθούμε ζεστοί. Δεν φαντάζομαι ότι η γυναίκα θα δοκιμάσει τη θεωρία του σύντομα.»