Χαμός στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, τόσο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων,  όσο και ανήμερα το βράδυ της Κυριακής, με τον κόσμο να βγαίνει και να διασκεδάζει έως το πρωί.

Στα clubs της Πάτρας που αποτελούν στέκια της νεολαίας κυρίως, έγινε πανζουρλισμός, παρόλο που αρκετοί από τους ξενόφερτους φοιτητές είχαν φύγει από την πόλη για να πάνε να κάνουν Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Την θέση τους πήραν οι πατρινοί φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις ή και σε μέρη του εξωτερικού οι οποίοι ήρθαν στην Πάτρα για τις γιορτές και γενικότερα η νεολαία της αχαϊκής πρωτεύουσας έδωσε δυναμικό παρών.

Το ίδιο περίπου σκηνικό και στις νυχτερινές σκηνές της Πάτρας, στα κέντρα με ζωντανή μουσική, όπου και τις δυο βραδιές επικράτησε το αδιαχώρητο, με τις κρατήσεις να ήταν στο φουλ εδώ και μέρες.

Σε γενικές γραμμές και στη νύχτα της Πάτρας επικράτησε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, με την ψυχολογία του κόσμου να είναι ανεβασμένη και να δείχνει ότι στις φετινές γιορτές θέλει να διασκεδάσει και να το ρίξει έξω. Κάτι που αναμένεται να κορυφωθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.