Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επί χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, τη σχέση που έχουν αναπτύξει αλλά και τον μεγαλειώδη γάμο τους το 2007.

«Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» αναφέρει η Πέγκυ Ζήνα για τον σύζυγό της.

«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!» συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

Πώς είναι η ταυτόχρονη επαγγελματική και προσωπική σύνδεση με έναν άνθρωπο; Η Πέγκυ Ζήνα απαντά: «Είναι πολύ δύσκολη η ισορροπία του πότε τσακώνεσαι με τον άντρα σου και πότε με τον μάνατζέρ σου. Δύσκολο να μην την κουβαλάς τη δουλειά στο σπίτι ή να την κουβαλάς αλλά να λες: τώρα στοπ, είμαστε στη ζωή μας».

«Αυτό που με συγκινεί λοιπόν είναι ότι εκείνος έχει περισσότερα όνειρα από μένα για μένα. Δηλαδή εγώ εδώ και πολλά χρόνια αισθάνομαι καλυμμένη επαγγελματικά με αυτό που έχω πετύχει. Εκείνος πρόσφατα μου είπε: δεν έχεις ζήσει ακόμα τίποτα από τις σημαντικές στιγμές και τις κορυφές που σου αξίζουν, τώρα ξεκινάει η σημαντική καριέρα σου» προσθέτει.

«Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή» εξομολογείται στη συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα.

Τι θυμάται από τον λαμπερό της γάμο το καλοκαίρι του 2007;

«Οι πιο κολλητοί μου φίλοι δεν πήραν πρόσκληση για τον γάμο μου. Τους είχα τόσο δεδομένους. Ξεκινήσαμε να κάνουμε έναν κλειστό γάμο και μετά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θα το πω ευθαρσώς: τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε κι εγώ έχω πολλούς. Πάρα πολλοί από τους συγγενείς μου δεν είναι καθόλου κοντά μου. Αυτό το τυπικό που κάνουν, που καλούν στους γάμους και στα βαφτίσια τις οικογένειες… Όχι. Τον κόσμο που με ακολουθεί, τους θαυμαστές μου τους θεωρώ πιο συγγενείς μου απ’ αυτούς» εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα.

«Οπότε βγήκα και είπα «είστε όλοι καλεσμένοι» στις ειδήσεις. Και ήρθαν όλοι, ήταν εντυπωσιακό. Πάντως ήταν γάμος επιλογής, γιατί ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί» προσθέτει κλείνοντας.