Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με την αγαπημένη του κόρη, Φωτεινή αλλά και τον νέο ρόλο του παππού.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε πως «μετά τα 16 χρόνια τελείωσε η ιστορία. Το παιδί έχει τη ζωή του ενώ μέχρι τα 16 είναι υπό την επιτήρηση. Μετά τα 16 ότι έκανες, έκανες! Κάνε το Σταυρό σου και θεώρησε ότι το παιδί δεν είναι αυτοκαταστροφικό και αγαπάει τον εαυτό του. Είσαι φυσικά εκεί όταν σε θέλει αλλά δεν είσαι εκεί για να κάνει πια έλεγχο».

«Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά! Το παππούς είναι καλύτερο. Δεν είναι δικό σου το παιδί και αυτό σου τι δίνει λίγο, γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι λάθος και δεν το κάνεις. Είναι όμως μαγικό, παιδιά».

«Έξω από το εγγόνι μου, μετά τα 50, η ζωή μου καλυτέρευσε. Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι κάθεται η μπίλια και λες «εδώ είναι». Κλείνεις ταμείο, συν πλην αυτό είναι» πρόσθεσε ακόμα ο Θοδωρής Αθερίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.