Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Αχαΐας καθώς και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Αχαΐας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε εκτός των άλλων για τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί πολλά χρόνια. Την αυτονόητη πρόσβαση στο επάγγελμά που σπούδασαν.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε ενημερωτική συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων και Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων. Υπήρξε ενδελεχής συζήτηση αναφορικά με το καθολικό αίτημα των Φορέων και των κατοίκων της πόλης, ώστε η περιοχή του «Ριγανόκαμπου» να εξυπηρετήσει το αρχικό χωροταξικό και πολεοδομικό της σχεδιασμό και να αξιοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής. 

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες από τον Φορέα χωρικής αρμοδιότητας της επίμαχης έκτασης και συμφώνησε στην ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και συνεργασίας, ώστε να υπάρχει η κατά το δυνατό βέλτιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της κοινωνίας.