Μέρες αγωνίας περνά ένα ζευγάρι από το Αγρίνιο καθώς το μωράκι που έφερε στη ζωή πριν από περίπου μία εβδομάδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλα έδειχναν πως πήγαιναν άψογα με συνεχείς παρακολουθήσεις από τους αρμόδιους ιατρούς.

Όπως μεταδίδει το agriniopress, πριν την γέννα το ζευγάρι, για δικούς του λόγους, αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο τοκετός να γίνει σε διαφορετική πόλη, παρ΄όλα αυτά βεβαιώθηκαν ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος.

Πράγματι, η γέννα κύλησε ομαλά, τα σχόλια ήταν άκρως αισιόδοξα όμως δύο ώρες αργότερα η κατάσταση ανατράπηκε…

Ο πατέρας αντίκρισε το μωρό μελανιασμένο και τρομοκρατημένος απευθύνθηκε στους γιατρούς οι οποίοι και ανέλαβαν να βρουν τι έχει συμβεί. Στις τρεις ώρες μετά την γέννα, το βρέφος βρίσκονταν σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όπου οι γιατροί παρέλαβαν το μωρό «σε άθλια κατάσταση», όπως είπαν και όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Υπήρχε σοβαρή ανησυχία για τη ζωή του. Διασωληνώθηκε για επτά μέρες μετά, ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου το σωληνάκι αφαιρέθηκε και το βρέφος αναπνέει μόνο του.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή, οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν για την υγεία του βρέφους με την αγωνία των δικών του ανθρώπων να παραμένει μεγάλη, ως προς τις βλάβες που μπορεί να έχουν προκληθεί.