Με αφορμή την καθημερινή σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» παραχώρησε ο Μάνος Καζαμίας συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ, τον δικό του ρόλο και τις ομοιότητες που αυτός έχει με τον θρυλικό Ζήκο του Κώστα Χατζηχρήστου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Καζαμίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με σταματάνε διάφορες γριές και κυρίες στο δρόμο και μου λένε «αχ εσύ είσαι! Πόσο μαρέσει ο ρόλος, μου θυμίζει το χωριό μου». Φυσικά και μου ζητάνε σπόιλερ για τα πάντα! Ποιος θα παντρευτεί, τι θα κάνουνε, ποιανού παιδί είναι το ένα, ποιανού παιδί είναι το άλλο».

«Ο Αργύρης Πανταζάρας με «ζηλεύει» γιατί του έχω φάει όλες τις γκόμενες στον Παράδεισο! Είναι πολύ ωραίο το κλίμα, πάρα πολύ σούπερ. Από την αρχή μου άρεσε ο ρόλος μου γιατί είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση και το θέατρο. Μου αρέσει να κάνω γενικά διαφορετικά πράγματα».

«Το γνωρίζω από τη σχολή πως μοιάζω με τον Ζήκο και τον Χατζηχρήστο, με κυνηγάει και προφανώς ήρθε η ώρα να το κάνω και στην τηλεόραση. Το κάνω με μεγάλη χαρά. Έχω και την ενέργεια, έχω και το παρουσιαστικό, είναι όλο αυτό το πακέτο που είναι κοντά. Στη σχολή με ενοχλούσε κάπως αλλά μετά μου άρεσε πάρα πολύ και μακάρι να κάνω την καριέρα του Χατζηχρήστου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάνος Καζαμίας στο πρωινό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.