Με απόλυτη επιτυχία σε καλοκαιρινές συνθήκες για την εποχή ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Π.Ο.Π. μαζί με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων και το Πατρινό Καρναβάλι Κοινωφελής Επιχείρηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΟΠ: «Στην εκδήλωση μας συμμετείχαν όλες οι ηλικίες από 8 ετών παιδάκια έως και πολύ μεγάλα παιδιά!  Επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας.

Παρόντες ήταν σύσσωμο το Δ. Σ. του Π. Ο. Πατρών  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι Δήμου Πατρέων κ. Ήρα Ειρήνη Κουρή και η Διευθύντρια κ. Σοφία Χρυσοπούλου. Ο παλμός ήταν ζωηρός και έντονος και οι ευχές για τις φετινές γιορτές είχαν το πρώτο λόγο!

Οι ποδηλάτες Αϊ Βασίληδες γέμισαν τους δρόμους της Αχαϊκής Πρωτεύουσας και ξάφνιασαν ευχάριστα όλους τους συμπολίτες μας που είχαν κατακλύσει το κέντρο της πόλης! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το #Patras_Santa_Bike_2023!

Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξη Ελληνική Αστυνομία Τμήμα Τροχαίας Πατρών Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας

Σύλλογος DJ Πάτρας και τον DJ Τάκη Λαϊνά

Την μπάντα και την μπαντίνα του Δήμου Πατρέων

Τους συνοδούς μοτό Σωτήρη Παγουλάτο και Βασίλη Βαρώτσο».