Το Maestro είναι πλέον, διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι το πρώτο ελληνικό εγχείρημα στην ιστορία, που καταφέρνει να μπει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό. Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix.

Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του Maestro θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και στη συνέχεια, στο Mega. Αν και ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε πρώτα στο μεγάλο κανάλι και στη συνέχεια, προστέθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα, αυτή τη φορά η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές αλλάζει τα γεγονότα.