Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη θεματολογία της εκπομπής, μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, την αίσθηση που της αφήνει η ηλικία αλλά και η εξωτερική της εμφάνιση στην ψυχολογία της.

«Σήμερα πια είναι λίγο αστείο να προσπαθείς να κρύβεις τα χρόνια σου. Πρώτον γιατί δεν κρύβονται και δεύτερον γιατί φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι κανείς χαρούμενος που κατάφερε να έχει άλλον έναν χρόνο. Ποιος είναι ο στόχος σε αυτή τη ζωή; Δεν είναι να μεγαλώνουμε και να ζήσουμε παραπάνω και παραπάνω; Επομένως, γιατί να μην είναι μεγάλη χαρά κάθε χρόνος που προστίθεται; Για μένα τουλάχιστον είναι» ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Είμαι 62 χρονών. Δε μπορώ να πω ότι νιώθω και ζω με αυτό το νούμερο μπροστά μου. Αισθάνομαι η Πέγκυ, η γυναίκα που προχωράει, μαθαίνει, χαζεύει, αγαπάει. Αποφεύγω να πω πόσο αισθάνομαι. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε το πρωί και είμαστε 108, υπάρχουν και μέρες που ξυπνάμε και η ζωή είναι μπροστά μας με φως και αισθανόμαστε νέοι» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να μην ακούμε το σώμα μας, το οποίο με διάφορους τρόπους μας δίνει τα σημάδια. Δεν με απασχολεί το φαίνεσθαι, δεν αγωνιώ αν έχω λίγες ρυτίδες ή αν πήρα κάποια κιλά παραπάνω. Αυτό που βοηθάει στο να δείχνει κανείς πολύ υγιής είναι η ψυχή» παραδέχεται η Πέγκυ Σταθακοπούλου και προσθέτει: «Υπήρχαν στιγμές που η ίδια μου η πραγματικότητα ήταν δύσκολη. Χώρισα, προδόθηκα, έχασα, αισθάνθηκα πάρα πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Το αναγνώρισα και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω.

«Όποτε αισθάνομαι ότι νοσεί η ψυχή μου, ζητάω βοήθεια. Υπάρχει μία κατηγορία νοσημάτων, τα αυτοάνοσα, που σχετίζονται με το φορτίο και την τοξικότητα των συναισθημάτων. Εγώ έχω τέτοια» αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.