Στο στόχαστρο μεμονωμένης ομάδας φοιτητών έχει μπει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, επειδή προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, σε ορισμένα ζητήματα και ένα από αυτά είναι και οι διαγραφές των «αιώνιων» σπουδαστών.

Ο ίδιος πάντως δείχνει για ακόμα μια φορά αποφασισμένος, ενώ αντιμετωπίζει το όλο θέμα της στοχοποίησης του με χιούμορ, κρίνοντας από την ανάρτηση που έκανε στο facebook.

«Για άλλη μια φορά δηλώνω ότι  δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν! Η στοχοποίηση μου και τα ψέματα τους δεν με αγγίζουν! Με αφορά η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητριών και φοιτητών μας!

Απλά τους λυπάμαι γιατί σε μια εποχή που όλοι μας  πρέπει να έχουμε επιχειρήματα κάποιοι επιλέγουν να υψώνουν τον τόνο της φωνής τους και τείχη λάσπης, μόνο!

Άλλωστε όπως είπε και ο Αλμπερτ Καμύ "Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει."

Αγαπητές(οί) μόνο ένα παράπονο έχω. Η φωτογραφία σας με αδικεί. Έχω αδυνατίσει και έχω αλλάξει και γυαλιά!».

Για την ιστορία οι διαγραφές των αιωνίων περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που έχει περάσει από την Βουλή και έχει καταρτίσει το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση για τα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Οπότε δεν μπορεί να είναι απόφαση κανενός πρύτανη.