Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρίσκεται η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Κυριακής. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην τηλεόραση αλλά αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από το Happy Day.

«Μετά το κόκκινο χαλί που κάναμε στο Madwalk και στα MAD VMA, που κάναμε τα backstage, με είδε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήρθε το Happy Day. Κατευθείαν στα βαθιά, πολύ βαθιά» δηλώνει η Μαρία Αντωνά και προσθέτει: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Την ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία».

«Ο κουμπάρος μου τώρα ήταν από τους ανθρώπους που είχαν πει το ναι μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα και τη Σταματίνα και επέλεξαν εμένα από το δοκιμαστικό που είχαμε κάνει για να καθίσω στην καρέκλα της Φλορίντας» ανέφερε για τον Κώστα Φραγκολιά.

«Με τα χρόνια κατάλαβα την ευθύνη της συνθήκης και της παρουσίας του να είσαι εκεί. Κάποιες φορές στην αρχή που δεν ήξερα σχολίαζα και έπαιρνα κάτι κατεβατά… «γιατί το είπες αυτό;»… από τηλεοπτικά πρόσωπα. Αν κάποιος έλεγε κάτι βαρύ από το πάνελ, επειδή ήμουν ο εύκολος στόχος, ξέρεις…» σχολίασε η Μαρία Αντωνά.