Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε και για τις σχέσεις που του έχουν προσάψει κατά καιρούς.

«Είμαι χαρούμενος με τη νέα μου συνεργασία με την Panik. Έγραφα στίχους από τα χρόνια του σχολείου, εκεί βγάζω όλα τα συναισθήματά μου, είναι δικές μου ιστορίες. Πολλές φορές δεν πιστεύω πώς κατάφερα να έρθω στην Αθήνα με δυο τραγούδια και σήμερα ο κόσμος να αγαπάει όλα τα τραγούδια μου.

Θα έγραφα τραγούδια για τη Eurovision, αλλά με ελληνικό στίχο, στα αγγλικά δεν τα καταφέρνω. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Η αδερφή μου είναι η λατρεία μου και πιστεύω ότι είναι εξαιρετική τραγουδίστρια», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε στη συνέχεια: «Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν».