Η Λουξ ως Μεγάλος Χορηγόςτου The Christmas Factory υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο υποδέχεται το κοινό στις υπέροχες εγκαταστάσεις του και δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους να γνωρίσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά. Για την απαραίτητη λουξο… απόλαυση σε χριστουγεννιάτικο φόντο έχει φροντίσει η Λουξ διαθέτοντας τα προϊόντα της στα στολισμένα περίπτερα του “The Christmas Factory”. Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας με την Λουξ δίπλα στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Το “The Christmas Factory” είναι συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή, το παιχνίδι, όπως ακριβώς και η Λουξ, που συνοδεύει τις στιγμές της ζωής με απόλαυση για περισσότερες από εφτά δεκαετίες.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  CorporateSuperbrandGreece, EuropeanBusinessAwards, HealthyDietAwards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», RetailBusinessAwards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plusnlight και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.