Επί μισή ώρα φαίνεται να κατακρεουργούσε μέσα στο διαμέρισμάτης στο Μαρούσι η 17χρονη μαθήτρια τη 23χρονη στενή της φίλη, φοιτήτρια γερμανικής φιλολογίας, χρησιμοποιώντας διαδοχικά ένα μπουκάλι και δύο μαχαίρια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει... Αρχικά η 17χρονη τη χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 23χρονη να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές με ένα μικρό μαχαίρι, ενώ με ένα κουζινομάχαιρο φαίνεται να της κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Συνολικά ο ιατροδικαστής μέτρησε 40 μαχαιριές.

Αυτό το σκηνικό φρίκης φαίνεται να διήρκεσε περίπου μισή ώρα μέχρι που η γιαγιά της δράστιδος άκουσε τις φωνές, ειδοποίησε τον πατέρα της 17χρονης και ενημερώθηκε η αστυνομία.

real.gr