Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, μιας συνεχούς παρουσίας στη μουσική παιδεία και πολιτισμό της πόλης μας, διοργανώσαμε μια σειρά εκδηλώσεων από τις αρχές του μήνα Δεκεμβρίου 2022.

Οι εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες είναι:
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, 8μ.μ.
Συναυλία σπουδαστών της Σχολής Κιθάρας των καθηγητών, Π. Κυδωνιάτη, Χ.Τσαρούχη, Α. Καραμπέρη και Γ. Αθανασακόπουλου. Μουσική των R. Dyens, V.Lobos, L. Brower, W. Walton, J. Albeniz, J.S. Bach, T. Tarrega, A. Piazzolla, A. Barrios και C. Domeniconi θα ερμηνευτούν από τους Τσίρη Ν., Μπελέζου Δ., Τσιλεμέκη Φ.,Αντωνιάδη Δ., Τόλη Φ., Νικολακοπούλου Κ., Μαρτσέκη Α., Μούχα Ν., Παστό Α.,Νικολάου Γ. και Κυδωνιάτη Β.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 8μ.μ.
Συναυλία σπουδαστών της Σχολής Πιάνου των καθηγητών, Μ. Τρακαδά, Τ.Γεννάτου, Γ. Ζωγράφου και Μ. Πανούτσου. Μουσική των L. Einaudi, G. Gardel,D. Scarlatti, F. Chopin. L.v. Beethoven, C. Debussy θα ερμηνευτούν από τους Χ.Αγγελόπουλο, Ν. Πάνου, Α. Κορογιάννου και Ε. Παπαχρονοπούλου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 8μ.μ.
Ρεσιτάλ Πιάνου της Ηλιάννας Κωνσταντοπούλου σε έργα των D. Scarlatti,J.S.Bach, L.v. Beethoven, F. Liszt και Μ. Καλομοίρη.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 7μ.μ.
Ο Άκης Μπελεζίνης στη διάλεξή του «Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα» θα αναφερθεί σε μουσικά θέματα με την παράλληλη στήριξη προβολής.

Τρίτη 20 & Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ.
Θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με συναυλίες των μικρών μαθητών μας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7. Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και προτείνουμε τη χρήση μάσκας για την προστασία όλων.
Πληροφορίες στο τηλ. 2610-277740 και στο www. fe-odeiopatron.gr