Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος έκαναν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησαν για τη νέα συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, αλλά και στην κόρη της: «Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show, αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Πάολα σχολίασε: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου».

Σε ερώτηση σχετικά με τις εμφανίσεις της, οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα, επεσήμανε πως: «Στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε πούδρα».

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην Πάολα, αλλά και στον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο: «Η Πάολα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Ο γιος μου δεν παίρνει πολύ τις απόψεις των άλλων, ακούει τους πάντες, αλλά θα κάνει αυτό που πιστεύει» είπε αρχικά. 

Ο τραγουδιστής σχολίασε και την ενασχόλησή του με τη ζωγραφική, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτημα για το ενδεχόμενο μίας έκθεσης ζωγραφικής, στην οποία θα παρουσιάσει τα έργα του, ο ίδιος υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι οι δημιουργίες του περιορίζονται στα πλαίσια της οικογένειάς του.

Κάνοντας λόγο για τη σύζυγό του ο Γιάννης Πλούταρχος, μίλησε και για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του: «Δεν υπάρχει μυστικό για τη σχέση, αγώνας υπάρχει, στήριξη, κατανόηση, το θέμα είναι να ποτίζουμε το δεντράκι της ευτυχίας».