Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» παραχώρησε ο Νίκος Συρίγος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε στη Μαίρη Αργυριάδου και τη στήλη της «Control» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εξελίξεις στη φετινή σεζόν.

«Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ, τις ρώτησα. Είναι απόλυτα δικαιωμένες, νιώθω κι εγώ δικαιωμένος για την επιλογή μου, γιατί η Σίσσυ είναι «μαμά». Για τον Παύλο (Σταματόπουλο) είχα ακούσει ότι είναι αυστηρός, στριφνός κτλ… ό,τι μου ‘χει πει για τη δουλειά ο Παύλος είναι σωστό» δηλώνει ο Νίκος Συρίγος για τη συμμετοχή του στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Πώς κρίνει την παραμονή του στο Mega, παρά την πρόταση που είχε από τον ΣΚΑΪ; «Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δεν θέλω να φαίνεται ότι πηδάω από το ένα κλαδί στο άλλο» απαντά ο δημοσιογράφος, αναφέροντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα ήθελε να είναι στην παρέα του «Πάμε Δανάη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Συρίγος ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ για τη Ρούλα Κορομηλά σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η Ρούλα είναι η τηλεόραση. Στην Αμερική δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».