Αδιανόητο το έγκλημα στο Μεξικό, με μια νεαρή έγκυο κοπέλα να δολοφονείται, να της ανοίγουν την κοιλιά και να της αρπάζουν το μωρό από τη μήτρα.

Η Ρόζα Ισέλα Κάστρο υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που της επιτέθηκαν με μαχαίρι. Οι δράστες της άγριας δολοφονίας της εγκύου, αφαίρεσαν από τη γυναίκα το αγέννητο μωρό της, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας τη Δευτέρα.

Η δράστης προσποιείτο ότι ήταν έγκυος

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Βερακρούζ στο Ανατολικό Μεξικό, Κουιτλάχουακ Γκαρσία, επιβεβαίωσε ότι η Βερόνικα "Ν", φερόμενη ως δολοφόνος της 20χρονης Ρόζα Ισέλα Κάστρο, προσποιείτο ότι ήταν έγκυος για μήνες πριν κλέψει το μωρό από την νέα γυναίκα, που είχε ακόμα λίγες εβδομάδες κύησης. Ο πρόεδρος της πολιτείας, σύμφωνα με την El Pais, έδωσε νέα στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση. Σύμφωνα με αυτά, η Βερόνικα πλήρωσε πλήρωσε 10.000 πέσος, περίπου 500 αμερικανικά δολάρια, στο συνεργό της, Γκονζάλο "Ν", για να σκοτώσει τη Ρόζα και να πάρει την κόρη της από τη μήτρα. Και οι δύο κρατούνται και το μωρό είναι ασφαλές, προστατευμένο από τις αρχές.
Μεξικό: Η απάτη μέσω Facebook με μωρουδιακά ρούχα

Η ιστορία φρίκης λαμβάνει χώρα στις 30 Νοεμβρίου, αλλά ξεκινά νωρίτερα. Η Ρόζα Ισέλα Κάστρο, μια νέα γυναίκα 8.5 μηνών έγκυος, επικοινωνεί με μια γυναίκα στο Facebook που της προσφέρει μια δωρεά σε βρεφικά ρούχα. Αφού ο σύντροφός της δεν είχε δουλειά και περνούσαν μια δύσκολη κατάσταση οικονομικά, η Κάστρο δέχεται. Την περασμένη Τετάρτη άφησε το σπίτι της στο λιμάνι του Βερακρούζ για να συναντήσει τη Βερόνικα, που είχε χρησιμοποιήσει ένα ψεύτικο προφίλ - παρίστανε μια 60χρονη γυναίκα - για να έρθει σε επαφή μαζί της. Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Κάστρο, την αδερφή του θύματος, ένα βίντεο δείχνει πώς μια «εύρωστη γυναίκα στα 30 της την αρπάζει από τη μέση καθώς μπαίνει σε ένα όχημα».