«Πήρα μία απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας, η κυρία Καϊλή έκανε παιχνίδι Δούρειου Ιππου της ΝΔ», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ.Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την Φαίη Μαυραγάνη τόνισε πως «από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Ευα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ηδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Αλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ».
«Το σύστημα εξουσίας του κ.Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών».
«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».
«Τα χθεσινά τα έμαθε όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους».

Ο κ.Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ.Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ.Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».
«Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ.Γεωργιάδη και κ.Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις».