Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του είναι ο πατρινός πρωταθλητής του Muay Thai Δήμος Ασημακόπουλος, διεκδικώντας στις 17 Δεκεμβρίου τον διεθνή τίτλο και την ζώνη της WMC (Super 4 Champion).

O Δήμος Ασημακόπουλος θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου "Γ. Στεφανόπουλος" και θα προσπαθήσει να πετύχει μία ακόμα διάκριση για την καριέρα του, έχοντας πάρει τρία χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Ο μαχητής και δάσκαλος του Εύμαχου Πατρών συνεχίζει την προετοιμασία του αυτές τις μέρες με σκληρές προπονήσεις, αλλά και δυνατά σπάρινγκ, με στόχο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Στο ενεργητικό του, σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει 22 αγώνες, με 18 νίκες (10 νοκ άουτ) και βρίσκεται σε μία αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση που καλείται για ακόμα μία φορά να αποδείξει εντός του ρινγκ.  

Στους αγώνες που θα γίνουν στις 17 Δεκεμβρίου την τετράδα των μαχητών στην κατηγορία του Πατρινού πρωταθλητή συμπληρώνουν ο 31χρονος Ισπανός Χοσέ Μαρία Κεβέδο Τάπα, ο Ιταλός Αντζέλο Μπεραντόνι και ο Κύπριος Χρήστος Ευγενίου.