Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου 22, έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Απολογιστικό Βίντεο των εκδηλώσεων που έγιναν στο Ναύπλιο στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Εθελοντές που συνέβαλλαν καθοριστικά στην διοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΚΕΣ HARVARD (Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος), στο Νέο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας «ΑΛΚΜΗΝΗ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «ΑΜΥΜΩΝΗ», στους Ατομικούς εθελοντές και τους Δημότες Ναυπλίου για την συμμετοχή και την υποστήριξη των αγώνων.
Ευχαριστεί επίσης για την Υγειονομική Κάλυψη τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το ΕΚΑΒ, Την Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, την (ΕΟΔ) Ελληνική Διασωστική Ομάδα Αργολίδας και για την εξαιρετική πολυπληθή παρουσία με διασώστες και υγειονομικά μέσα και τον ΕΕΣ. Ευχαριστεί την Τροχαία Ναυπλίου και όλους τους θεσμικούς κρατικούς και τοπικούς φορείς.

Τέλος ευχαριστεί τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας για την πολυπληθή συμμετοχή του και τους δρομείς από όλη την Ελλάδα για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή αντάμωση στον 8ο Παλαμήδειο Άθλο στις 26/11/2023.Nafplio Castle Run 2022 - Highlights