Για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει στον All-Star κύκλο του παιχνιδιού μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο γνωστός τραγουδιστής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε με έναν cameraman.

«Εκεί έχεις έμπνευση. Δεν σου δίνουν καμία δυνατότητα να γράψεις κάτι για να μην το ξεχάσεις. Και να παρακαλέσεις… θυμάμαι είχα πάει χαρακτηριστικά σε έναν cameraman και του λέω: σε παρακαλώ, γράψε αυτό στο Note σου, να το πω για να μην το ξεχάσω. Και μου λέει: όχι, αυτό απαγορεύεται, αν μαθευτεί θα έχουμε πρόβλημα. Και είχε δίκιο» αποκαλύπτει ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Παίρναμε καρύδες η ξύλα και γράφαμε πάνω είτε αφιερώσεις, που τα φέρναμε πίσω και τα κάναμε δώρο στους δικούς μας, είτε κάτι για να το θυμόμαστε» συμπληρώνει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στον All-Star κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ παραδέχεται ότι τον φοβίζει ένας πιθανός τραυματισμός του στα αγωνίσματα του παιχνιδιού. «Εκεί ρισκάρεις λίγο με την υγεία σου, γιατί πέφτεις με τα μούτρα στον στίβο μάχης. Το βασικό είναι να είναι όλοι οι παίκτες καλά» σημειώνει ο τραγουδιστής.