PokerFace

Ο Τζογαδόρος (2022)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Περιπέτεια μυστηρίου

ΕΤΟΣ: 2022

ΧΩΡΑ: ΗΠΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 96 λεπτά

ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡΩΜΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΛΙΑΜ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ 

Ένας επαγγελματίας τζογαδόρος αποφασίζει να κλείσει ορισμένα κεφάλαια της ζωής του πριν το αναμενόμενο τέλος της.Με αφορμή αυτό το γεγονός, πηγαίνει σε μια συνάντηση με τους παιδικούς του φίλους για ένα τελευταίο παιχνίδι πόκερ.

Τα πλάνα του όμως δεν πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό του, καθώς δεν είναι ο μοναδικός που μπλοφάρει.

Μια ταινία ευχάριστη, γεμάτη με δράση, ανατροπές και συναισθηματικές διακυμάνσεις, είναι η σκιαγράφηση της προσωπικότητας του κεντρικού ήρωα που κάνει ένα επάγγελμα ασυνήθιστο, με το οποίο πλουτίζει: είναι επαγγελματίας τζογαδόρος.

Ο οικονομικός του πλούτος, όμως, δεν συνεπάγεται και πλούτο στις διαπροσωπικές συναναστροφές, ή στα επίπεδα της διάθεσής του. Η ταινία έχει να κάνει με την προσπάθεια εχθρών του να εισέλθουν στο σπίτι του και να κλέψουν ακριβούς πίνακες αλλά και με την προτού ίδιου να ξεπεράσει με διάφορους τρόπους την θλίψη του.

Η υπόθεση σχετίζεται με την εμφάνιση αρκετών προσώπων στην απόπειρα κλοπής, με την επιθετική τάση των παραβατών και με τα ρίσκα που καλείται ο πρωταγωνιστής να πάρει.

Στον ρόλο του τζογαδόρου βλέπουμε έναν Ράσελ Κρόου ώριμο, ελαφρώς καταθλιπτικό μα και αποφασιστικό όταν η επίλυση των προβλημάτων που έχει να λύσει αφορά τους ανθρώπους της ζωής του.

Μια ζωή σύντομη και γεμάτη με περιπέτειες.

Και αυτή την εβδομάδα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορία του Τζογαδόρου, σκηνοθετημένη από τον ίδιο τον Ράσελ Κρόου, στα Options Cinemas.