Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας υποδέχεται στο Αρχαίο Ωδείο, όπου στις 23 Ιουνίου θα δώσει το καλοκαιρινό του ραντεβού με το Πατρινό κοινό στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2012.

Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων παραστάσεων του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μετά την χειμερινή του περιοδεία που τον ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης  ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Παρέα με τέσσερις κορυφαίους μουσικούς και έχοντας στη βαλίτσα του την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο «Γυάλινος Κόσμος» και της συλλογής «Συγκομιδή», που περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, παρουσιάζει ένα καινούριο, χορταστικό και όπως πάντα προσεγμένο πρόγραμμα.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, αρκετά εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά, ενώ η ‘φρέσκια’ απόδοση των τραγουδιών, παιγμένα από αυτή την ιδιαίτερη μπάντα, θα χαρίσει μία ξεχωριστή αίσθηση.

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Κοντραφούρης: hammond organ, πιάνο
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Νίκος Παραουλάκης: νέυ, κιθάρα 

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου

Οργάνωση Παραγωγής: AΘΥΡ

INFO: 
Σάββατο, 23 Ιουνίου. Αρχαίο Ωδείο Πάτρας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η ώρα έναρξης είναι 21:30. 
Εισιτήρια: 15 ευρώ. 
Προπώληση εισιτηρίων: στο Discover, στο Musical, στο κατάστημα οπτικών Καραμούζη και μέσω πιστωτικής κάρτας στο 13855 & www.viva.gr