Τη Χριστίνα Παππά συνάντησε η δημοσιογράφος Λιλή Πυράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με το φαγητό αλλά και το εγγονάκι της.

«Γενικά με τις σχέσεις που είχα τους τάιζα πάρα πολύ, τους πάχαινα γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Μου αρέσει τόσο πολύ το φαγητό, είναι απόλαυση και μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» αναφέρει η Χριστίνα Παππά.

Πώς αντιδρά στο φλερτ; «Πού να με βρουν να με φλερτάρουν; Στο Instagram βέβαια στέλνουν τις βλακείες τους. Λες κι αν στείλεις σε μία γυναίκα στο Instagram θα σου απαντήσει. Τι λες βρε; Νομίζω ότι αυτό το παλιό φλερτ έχει χαθεί» δηλώνει η ηθοποιός και περιγράφει ένα συγκεκριμένο περιστατικό φλερτ που ξεχωρίζει.

«Στο προηγούμενο μαγαζί που είχαμε ερχόταν κάποιος συνέχεια, καταλάβαινα ότι με φλέρταρε, με κυνηγούσε. Έλεγα: άντε πάλι αυτός εδώ. Σιγά-σιγά όμως με την επιμονή του, θυμάμαι ένα βράδυ συγκεκριμένα βγαίνω έξω από το μαγαζί, με αρπάζει από το χέρι και μου δίνει ένα φιλί έτσι στα πεταχτά».

Για τη σχέση της με τη νεογέννητη εγγονή της, η Χριστίνα Παππά δηλώνει: «Στην αρχή έλεγα ότι δεν μου αρέσει να με φωνάζουν γιαγιά. Τώρα που είναι το μωρό στο σπίτι, πηγαίνω πάνω από την κούνια, της μιλάω και της λέω «η γιαγιά, η γιαγιά». Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης «η γιαγιά», του λέω: όχι γιαγιά, Χριστίνα».