Ο Σύλλογός για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και να συμβάλλει στην προσπάθεια του Εθελοντικού Αιμοδοτικού Κινήματος να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα,  διοργανώνει την Πέμπτη  14 Ιουνίου 2012 Ημέρα Αιμοδοσίας, πρωί 8.30-1.30 μ.μ και απόγευμα 6-9 μ.μ στο χώρο αιμοδοσίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων (1ος όροφος).

Η Ημέρα είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς που με ανιδιοτέλεια και αλτρουιστική διάθεση προσφέρουν το αίμα τους στον πάσχοντα άγνωστο συνάνθρωπό τους. Ο εθελοντής αιμοδότης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με ελεύθερη βούληση, σε τακτική βάση δωρίζει το αίμα του, με μόνη ανταμοιβή την προσωπική ικανοποίηση που χαρίζει η συμμετοχή και η βοήθεια για την σωτηρία μιας ζωής. 

Εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμα. Σε περίπτωση αδυναμίας την συγκεκριμένη ημερομηνία, υπενθυμίζουμε ότι μπορείς οποιαδήποτε ημέρα και ώρα να αιμοδοτήσεις στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας» επισημαίνοντας στον υπεύθυνο γιατρό ή νοσηλευτή ότι η προσφορά σου γίνεται για τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου « Ο Άγιος Στυλιανός».

Μην διστάζεις, μην το αφήνεις για τους άλλους ! Δώσε Ζωή με το αίμα σου…

Μην ξεχνάς να παροτρύνεις τους συγγενείς και τους φίλους σου να γίνουν επίσης εθελοντές αιμοδότες.