Για την πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν και απέρριψε, αλλά και για την επιλογή της να μη βγαίνει με άνδρες που θα της ζητήσουν να πληρώσουν μισό-μισό τον λογαριασμό μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Ήταν ένα μονόπετρο που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων αλλά δε το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε “βρε, Μαρίνα”… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Λαμπροπούλου.

«Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια αυτό. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Λαμπροπούλου στις δηλώσεις, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day.