Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα έδωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τους συναδέλφους του από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και τη Μαρία Κίτσου.

Μετά από τρία χρόνια συνεχώς γυρισμάτων για τις Άγριες Μέλισσες, σου λείπει η τηλεόραση;

Τέσσερις μήνες αποχής από την τηλεόραση δεν τους θεωρώ μεγάλο διάστημα. Αν μου λείπει όμως κάτι είναι η εμβέλεια που σου δίνει αυτό το μέσο καθώς επικοινωνείς την τέχνη σου. Δηλαδή, αυτό που πασχίζω να πετύχω κάθε βράδυ, σε κάθε παράσταση, στην τηλεόραση θα το είχα κάνει μία φορά και πιθανόν θα το είχαν δει πολύ περισσότεροι θεατές από εκείνους που θα έρθουν μέχρι τον Απρίλιο στο θέατρο.

Με τους συναδέλφους σας από τις Άγριες Μέλισσες στηρίζετε ο ένας τον άλλον στις επόμενες δουλειές σας, δίνετε ομαδικά σχεδόν το παρών σε θεατρικές πρεμιέρες. Τι είδους δεσμοί έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας;

Με τους ανθρώπους αυτούς για τρία χρόνια γίναμε οικογένεια, βλεπόμασταν περισσότερο απ’ ότι με τους γονείς, τα αδέρφια ή τους φίλους μας. Μοιραστήκαμε το χρόνο μας, την αγωνία μας, τη χαρά μας, τα κάτω μας, τα πάνω μας και την αλήθεια μας. Ότι είναι σημαντικό για εκείνους είναι και για μένα. Έχει δημιουργηθεί ένα κοινός παρονομαστής που ονομάζεται Άγριες Μέλισσες. Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.

Η Μαρία Κίτσου συνεχίζει να αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για σένα;

Τόσο η Μαρία όσο και κάποιοι ακόμα συνεργάτες μου από τη σειρά αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια, καθένα από τα οποία είναι μοναδικό και πολύτιμο.

Η επιτυχία των Μελισσών τι έφερε στη ζωή σου;

Αποδοχή, αγάπη, ευθύνη, όνειρα, και πίστη σε κάτι που είναι πάνω από μένα και φορά όλους τους ανθρώπους.