Δηλώσεις στην κάμερα του OPEN έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τοποθετήθηκε αρνητικά τόσο για το GNTM όσο και για το Love Island. Ιδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλιά του και για τον Γιώργο Καράβα.

«Το Love Island και το GNTM είναι τα δύο μεγάλα βατερλώ. Το Βατερλώ συνάντησε τον Τιτανικό. Ο κόσμος βαρέθηκε. Δεν του λένε τίποτα αυτά τα παιχνιδάκια, κουραστικά, ανόητα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ δεν τα βλέπω. Έχω κάνει παύση χρόνια, οπότε αν συνεχιστεί η παύση ακόμα καλύτερα, για να μην ακούω αυτά που λέτε εσείς στα κανάλια για αυτό. Αυτά που κάνουν εκεί μέσα εγώ δεν τα έχω δει τόσα χρόνια στη μόδα».

Ποια είναι η άποψή του για τη Σοφία Χατζηπαντελή; Ο ίδιος απαντά: «Εμένα μου αρέσει η Σοφία πολύ. Τους έχει γραμμένους όλους και τους παίζει όπως γουστάρει. Είναι απρόβλεπτη, έχει μια μοναδικότητα. Κάνει και unfollow την Καγιά… Σοφία ορθή».

Το καυστικότερο σχόλιο ο Νίκος Αποστολόπουλος το άφησε για το τέλος και αφορούσε στον Γιώργο Καράβα. «Ωραίο παιδί είναι, καλό παιδί φαίνεται. Πέρα απ’ αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο. Του χρόνου μπορεί να ψάχνει για δουλειά» δήλωσε συγκεκριμένα.