Η Grouper Cinemas Α.Ε. συστάθηκε τον Αύγουστο του 2022 με αντικείμενο την ίδρυση και την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών υψηλών προδιαγραφών και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες της.

Ανήκει στον ευρύτερο όμιλο ψυχαγωγίας Grouper Entertainment Μονοπρόσωπη Α.Ε. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX® για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες. Το ευρύτερο όραμα της εταιρείας αποβλέπει στον εμπλουτισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου της παιδικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας στη ΝΑ Ευρώπη.

Την πρώτη επένδυση της Grouper Cinemas αποτελεί η εξαγορά των 3 multiplex σε Ίλιον, Πάτρα και Θεσσαλονίκη (μέχρι πρότινος γνωστά ως Ster/Odeon Cinemas) τα οποία φιλοξενούνται εντός των εμπορικών κέντρων Escape Center, VesoMare και Makedonia Mall. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας των κινηματογράφων και η μετονομασία τους σε Options Cinemas.

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική ονομασία, η δυναμική των Options Cinemas εστιάζει στη δυνατότητα παροχής διαφορετικών επιλογών σε όλο το φάσμα των προϊόντων - υπηρεσιών ψυχαγωγίας εξυπηρέτησης, με απώτερο σκοπό την υψηλού επιπέδου κινηματογραφική εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί εκτενές πλάνο επικοινωνίας, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει μια σειρά ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των κινηματογράφων μας τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα προβολών, αγοράς online εισιτηρίων, ενημέρωσης ενεργειών-προσφορών πραγματοποιείται πλέον από το site options-cinemas.gr καθώς και τα social media.